top of page
DSC_9709.tif

Praktisch

Afspraak maken

Een afspraak kan online gemaakt worden, maar ook via info@praatpuur.be of telefonisch op het nummer 0493 92 29 62. Telefonisch is de praktijk bereikbaar op maandag en dinsdag tussen 8u30-13u. Op andere momenten mag geprobeerd worden om telefonisch contact op te nemen, maar gezien de telefoon niet opgenomen wordt tijdens consultaties, zal u vermoedelijk op een later tijdstip teruggebeld worden.

Kostprijs

Zowel voor een individuele sessie als voor een collectieve sessie wordt een bedrag aangerekend van 65€ overdag en 75€ na 17u of in het weekend. 

Uit respect voor andere cliënten en voor de gespreksleider wordt gevraagd om een annulatie meer dan 24 uur op voorhand te laten weten. Bij een laattijdige verwittiging ontstaat helaas de noodzaak om een annulatiekost van 30€ aan te rekenen. 

Wat terugbetaling betreft moet ik jullie helaas teleurstellen. Ondanks wat er via het nieuws beloofd werd, is deze er helaas nog niet. De aanvraag gebeurde om met de praktijk mee te kunnen stappen in het proefproject die op poten wordt gezet om voor 11€ naar de psycholoog te kunnen, maar voorlopig kan er met de praktijk nog niet aangesloten worden. 

Waarin de praktijk jullie wel kan helpen, is in een tussenkomst van uw ziekenfonds. Voor alle ziekenfondsen kan een terugbetaling geregeld worden van ongeveer 10€ per sessie. Echter geldt dit wel slechts voor een beperkt aantal sessies per jaar of per levensloop, afhankelijk van uw ziekenfonds. Om recht te hebben op deze terugbetaling dient u een formulier mee te brengen naar de praktijk, waarna het formulier zal worden ingevuld. Dit formulier is terug te vinden via de website van uw ziekenfonds.

Bereikbaarheid

Pieter de Conincklaan 50
8200 BRUGGE

0493 92 29 62
Info@praatpuur.be

In de straat van de praktijk is er ruim voldoende mogelijkheid om uw auto te parkeren. Wel is het belangrijk u erop te wijzen dat u uw blauwe schijf moet plaatsen. 

(Brom)fietsen kunt u op de stoep voor de praktijk plaatsen. 

Het treinstation bevindt zich op 1,8 km wandelen van de praktijk en lijnnummer 9 stopt op een wandelafstand van 2 minuten.

bottom of page