top of page
0c39baa3-e2b5-4c8d-acf2-d9de80ae35da_edited.jpg

Doelgroep

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom! Welke zorgvraag of problematiek er dan ook heerst. Het doel van de praktijk is om zoveel mogelijk mensen te helpen! Dus waarom selecteren op wie al dan niet mag aanmelden? 
U bent welkom voor een individuele sessie, maar ook voor een collectieve sessie met uw partner, gezin of een naaste. Een collectieve sessie wordt ook wel relatie-, gezins-, of systeempsychotherapie genoemd. Wanneer een collectieve sessie plaatsvindt, is het aangewezen om vanaf de eerste sessie samen te komen, maar dit is natuurlijk geen verplichting. Wel wordt gevraagd om bij -18 jarigen indien mogelijk met het volledige gezin langs te komen tijdens het eerste gesprek. Indien dit onmogelijk is, hoop ik beide ouders mee te mogen verwelkomen, met een minimum van één ouder.
Naast +12 jarigen is er ook de ervaring van -12 jarigen, maar wegens onvoldoende (bij)scholing voor deze leeftijd, werd ervoor gekozen om geen individuele sessies met -12 jarigen op te starten. Hiervoor verwijs ik graag door naar collega’s uit de buurt. Wanneer er een collectieve sessie plaatsvindt, zijn kinderen jonger dan 12 jaar vanzelfsprekend ook welkom. In dat kader is het vanzelfsprekend wel mogelijk om de kinderen eens individueel te zien! Dit gebeurt voornamelijk op suggestie van mezelf.

bottom of page