top of page

Wachtlijst

Beste nieuwe cliënten

Met pijn in het hart is PraatPuur genoodzaakt om gebruik te maken van een wachtlijst. Deze beslissing werd genomen om de bestaande cliënten voldoende opvolging te kunnen bieden. Het online boekingssysteem blijft bijgevolg ook enkel en alleen actief voor cliënten die al ooit op consultatie zijn geweest. Ondertussen mag u wel een e-mail sturen met vraag om u op de wachtlijst te plaatsen.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip!

Met vriendelijke groet PraatPuur


  • 50 min
    € 65 / € 75

  • 50 min
    € 65 / € 75

  • 50 min
    € 65 / € 75

Openingsuren

maandag 13u-21u30
dinsdag 13u-21u30
woensdag 8u30-16u30
donderdag gesloten (wegens opleidingsdag)
vrijdag 8u30-16u30
zaterdag 8u30-13u30

Verloop van een sessie

Bij zowel een individuele sessie als een collectieve sessie van Praat(P)uur praten wij een uur. De sessie zelf duurt telkens 50 minuten. Vervolgens wordt na elke sessie 10 minuten gerekend om af te ronden, de betaling uit te voeren en eventueel een volgende afspraak in te plannen. De betaling kan cash uitgevoerd worden, via Payconiq of via MobilePay. 

Alle sessies, met uitzondering van gezinstherapie, kunnen zowel op locatie als online doorgaan. Indien u/jullie verkiezen om de sessies online te laten doorgaan, wordt bij voorkeur wel gevraagd om voor een eerste sessie naar de praktijk te komen. Vervolgens wordt gevraagd om de betaling voor online sessies ten minste 24 uur op voorhand in orde te brengen door het te betalen bedrag over te schrijven naar het rekeningnummer BE41 7360 7259 9110.

Frequentie

Hoe frequent er een sessie plaatsvindt, wordt bepaald in onderling overleg. De hoeveelheid sessies wordt bepaald op zo weinig mogelijk, maar zoveel als nodig of zoveel als gewenst. Meestal is er de gewoonte om na het eerste gesprek, het kennismakingsgesprek, relatief snel een tweede consultatie in te plannen. Daarna wordt geprobeerd te werken met een sessie om de twee weken. Ten slotte wordt aangeraden een laatste sessie in te plannen met enkele maanden tussen wanneer er naar uw/jullie mening voldoende verbetering is opgetreden. Natuurlijk heeft u in dit alles ook inspraak.

bottom of page